Van september tot eind april geven we op dinsdagochtend en woensdagochtend technieklessen. Op dinsdag in het Noorderparkbad en op woensdag in Sportfondsenbad Amsterdam-oost. Van mei tot september zijn deze trainingen in het Flevoparkbad, buitenbad, op woensdagavond van 20.00 – 21.00 uur.

Deze lessen zijn bedoeld voor zwemmers die al eerder privéles hebben gehad, een workshop hebben gedaan of een cursus hebben gevolgd. Dan ben je namelijk bekend met de terminologie van Total Immersion en kun je lekker door zwemmen tijdens de les. In een groep van maximaal 5 volwassenen per coach per half uur krijg je veel tips waarmee je nog beter gaat zwemmen.

Er zijn twee niveaus. Overleg via het contactformulier welke training voor jou geschikt is.

Als er geen plek voor je is op de data dat jij graag wilt kun je altijd bij Coach Giel, Coach Helga of Coach Marjon een priveles plannen. Lees hier meer over deze mogelijkheid.

Voor alle zwemmers geldt: Je haalt het meest uit de lessen als je in dezelfde week nog een keer zelfstandig gaat zwemmen om te oefenen en de geleerde techniek herhaalt. Daarvoor krijg je tijdens de lessen tips. Het gaat er namelijk om dat je lichaam vertrouwd raakt met een nieuwe beweging. Oefening baart kunst! Is dat moeilijk in je weekroutine in te plannen, dan is een les om de week misschien beter. Overleg dus via het contactformulier met welke lessen je mee kunt doen. We bevestigen dan zo snel mogelijk aan welke lessen je deel kunt nemen. Waarna je kunt boeken en betalen via het cursusaanbod.

 

Locaties en tijden


Noorderparkbad met Coach Gabor (Sessions are in English)

Level 2.0 van 7:00 – 7:30 uur in het water
Level 1.0 van 7:30 – 8:00 uur in het water
Level 2.0 van 8:00 – 8:30 uur in het water
Level 1.0 van 8:30 – 9:00 uur in het water

Prijs


De groepstechniektraining kost € 23,00 per persoon per 30 minuten. Dit is inclusief toegang tot het zwembad. We willen je stimuleren dat je deelneemt aan meer groepssessies. Als je er 6 inplant dan betaal je voor een 6-lessenkaart de prijs van 5 sessies, dus € 115,00.

Je groepstechniektraining van te voren reserveren is nodig zodat we de groepjes klein kunnen houden. Tot 3 dagen voor de les kun je bij verhindering de les verplaatsen. Wij geven echter geen geld terug bij annulering binnen 72 uur voor de start van de les of bij niet verschijnen. Als we iemand anders jouw plek kunnen laten invullen, brengen we de les niet in rekening. Als dat zo is, informeren we je na afloop van de les.

Als we de data hebben afgestemd dat je wilt komen lessen ontvang je daarvan een bevestiging en een link om te betalen. Na betaling is jouw plek in de les gereserveerd.


Aanmelden!