Van september tot eind april geven we op dinsdagochtend en woensdagochtend technieklessen. Op dinsdag in het Noorderparkbad en op woensdag in Sportfondsenbad Amsterdam-oost. Van mei tot september zijn deze trainingen in het Flevoparkbad, buitenbad, op woensdagavond van 20.00 – 21.00 uur.

De technieklessen zijn voor zwemmers die privéles hebben gehad, een workshop hebben gedaan of een cursus hebben gevolgd. Dan ken je onze zwemterminologie en kan je doorzwemmen tijdens de les. De groep bestaat uit maximaal 5 volwassenen per coach. Dat betekent volop persoonlijke aandacht en ruimte voor tips waardoor je nog beter gaat zwemmen. Wil je echt vooruitgang boeken? Ga dan elke week nog een keer zelf zwemmen en oefen de techniek die je hebt geleerd. Je lichaam raakt dan vertrouwd met de nieuwe bewegingen. Is het lastig om een extra zwemmoment te plannen, dan kan het beter zijn om de les om de week te volgen.

Er zijn twee niveaus. Overleg via het contactformulier welke training voor jou geschikt is.

Als er geen plek voor je is op de data dat jij graag wilt kun je altijd bij Coach Giel of Coach Marjon een priveles plannen. Lees hier meer over deze mogelijkheid.

Voor alle zwemmers geldt: Je haalt het meest uit de lessen als je in dezelfde week nog een keer zelfstandig gaat zwemmen om te oefenen en de geleerde techniek herhaalt. Daarvoor krijg je tijdens de lessen tips. Het gaat er namelijk om dat je lichaam vertrouwd raakt met een nieuwe beweging. Oefening baart kunst! Is dat moeilijk in je weekroutine in te plannen, dan is een les om de week misschien beter. Overleg dus via het contactformulier met welke lessen je mee kunt doen. We bevestigen dan zo snel mogelijk aan welke lessen je deel kunt nemen. Waarna je kunt boeken en betalen via het cursusaanbod.

 

Locaties en tijden


Noorderparkbad met Coach Gabor (Sessions are in English)

van 8:15 – 8:45uur in het water

Prijs


De groepstechniektraining kost € 23,00 per persoon per 30 minuten. Dit is inclusief toegang tot het zwembad. We willen je stimuleren dat je deelneemt aan meer groepssessies. Als je er 6 inplant dan betaal je voor een 6-lessenkaart de prijs van 5 sessies, dus € 115,00.

Je groepstechniektraining van te voren reserveren is nodig zodat we de groepjes klein kunnen houden. Tot 3 dagen voor de les kun je bij verhindering de les verplaatsen. Wij geven echter geen geld terug bij annulering binnen 72 uur voor de start van de les of bij niet verschijnen. Als we iemand anders jouw plek kunnen laten invullen, brengen we de les niet in rekening. Als dat zo is, informeren we je na afloop van de les.

Als we de data hebben afgestemd dat je wilt komen lessen ontvang je daarvan een bevestiging en een link om te betalen. Na betaling is jouw plek in de les gereserveerd.


Aanmelden!