Open water cursus borstcrawl

Techniektraining borstcrawl in open water op zaterdagochtend of lunchtijd donderdag in het IJmeer vanaf het strandje bij de Westbatterij in Muiden. Een prachtig plek en heerlijk water. We plannen 8 data in, maar de cursus bevat 6 trainingen van 45 minuten. We kunnen dan altijd een onweersochtend overslaan of in geval van hele harde regen of wind ook.
We gaan stap voor stap door de slag en delen de groep op niveau in bij de coaches. Maximaal 5 zwemmers per coach, kleine groepjes, veel techniekaandacht.
Dus ben je wel een zwemmer maar niet goed in borstcrawl, zwem je schoolslag maar wil je altijd nog weten hoe je borstcrawl op een efficiënte manier zwemt? Dan is dit je kans!

In 2022 kun je weer meedoen!

Open Water Mastertrainingen op dinsdagavond in het IJmeer

Ben jij in staat 500m non stop in borstcrawl te zwemmen en wil je in open water meetrainen om je duur te verbeteren, je snelheid en je open water techniek? Doe dan mee met de dinsdagavond Mastertraining vanaf het strandje bij de Westbatterij in Muiden.
De training gaat niet door bij BF4+ of rot weer of bij onweer. 6e boeking is gratis. In het weekend voor de training checken we de weersvoorspellingen en nemen we besluit of de training doorgaat. Wetsuit is aan te raden, behalve voor jullie winterzwemmers! Zwemboei verplicht, net als badmuts en zwembril.
Je kleed je om op het strandje (Coronamaatregelen houden we ons aan) en kunt je spullen daar achterlaten. Waardevolle spullen meenemen in de boei. Er is beperkte parkeerruimte bij de Westbatterij. Op loopafstand in de Wijk Krijgsman Muiden (Muiden-West vanaf de snelweg) kun je dichtbij de dijk parkeren en lopen naar het strandje.
Deelname kost 25 euro per keer. 6e keer gratis. Als training op laatste moment niet doorgaat vanwege weer schuift je betaalde deelname door.

Data: start weer in mei 2022

Van 19.00 – 20.00 uur.
Te water om 19.00 uur dus wees op tijd!

Privelessen in open water

In open water van mei-september:
Bij Coach Marjon op donderdagmiddag en enkele opties op zaterdagochtend. Locatie: Strandje Muiden Westbatterij, in het prachtige water van het IJmeer.

Image
Oversteek Straat van Gibraltar door Coaches Marjon & Tine

Een zee en een oceaan die elkaar tegenkomen voor het korte stuk tussen Marokko en Spanje. Van het ene continent naar het andere. Coach Marjon en Coach Tine gaan de uitdaging aan. De laatste week van augustus 2021 staat het tijdsslot gepland. Wachten tot het weer goed is, en gaan. Net zolang zwemmen tot we de rotsen van de Marokkaanse kust aantikken. De training is volop bezig. Wil je ons belevenissen volgen?

Volg ons op Instagram!
Image
Rondje Pampus

De TIENDE keer Rondje Pampus samen met het Blauwe Hart Natuurlijk was een groot succes.
De datum voor 2022 wordt voorjaar 2022 vastgesteld en gecommuniceerd.

Inschrijven