Wetsuit nodig?

Persoonlijke service, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan bij AtleteSportsWorld hoog in het vaandel. Zij hebben een showroom waar je terecht kunt voor onder andere trisuits, zwemwetsuits, sportvoeding en zwembrillen. De showroom is vlakbij het Amstel Station aan de Schollenbrugstraat 10-hs. Alles voor zwemmen vind je in hun webshop.

AthleteSportsWorld Webshop

Amsterdam Zwemloop

Samen met Partner Loopwijzer organiseren we woensdag 15 mei de derde editie van de Amsterdam Zwemloop. 1000m zwemmen en 10 km lopen of 500m zwemmen en 5 km lopen. Alleen hardlopen kan ook.

Inschrijven

Rondje Pampus

Rondje Pampus zondag 25 augustus 2019

Ruim 7 jaar geleden startte Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk met het organiseren van een zwemevent onder de noemer: Natuur beleef je in het Blauwe Hart!

Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk, bestaande uit 9 partijen*, zet zich in voor een vitaal, robuust en gezond IJsselmeergebied voor nu en later. Met dit zwemevent dat afgelopen jaar haar maximum van aantal deelnemers van 300 heeft bereikt, vragen we aandacht voor de natuur en waterkwaliteit van het IJsselmeer, als Blauwe Hart van Nederland.

*Vogelbescherming Nederland, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Het Flevo-Landschap, Sportvisserij Nederland, Waddenvereniging, PWN, Landschap Noord-Holland en It Fryske Gea.

"Marjon is sinds jaar en dag als professionele medeorganisator aan ons zwemevent verbonden. Ze helpt met de voorbereidingen, communicatie, werving van zwemmers en tijdens het zwemevent zelf. Haar organisatietalent en enthousiasme zijn verfrissend. Ze weet zwemmers zo te motiveren dat ze de eindstreep weten te halen. Tevens sponsort ze dit zwemevent door naast haar inzet de zwemmers te voorzien van vrolijk gekeurde badmutsen."
Flos, directeur van Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk

Inschrijven

Partner van het GSA/DGLA Triathlonarrangement

Voor het derde jaar op rij verzorgen de coaches van Swimfantastic de Open Water Trainingen voor de triatleten van GSA en DGLA. De meeste atleten trainen voor hun deelname aan de LoveSwim of LoveSwimFunTriathlon de avond voor de CanalPride op 3 augustus a.s.

Open water trainingen


Klanten van Swimfantastic die andere trainingen volgen zoals een cursus, privéles of mastertrainingen kunnen met ons meetrainen in Open Water.

7 woensdagavonden kun je in het Nieuwe Diep een half uur zwemmen met focuspunten. We geven in 2019 ook op 8 september Open Water Training in Recreatiegebied Blaarmeersen in Gent. In combinatie met TI Workshops op zaterdag. Vul het contactformulier in als je hier meer over wilt weten.

Open water is anders dan het zwembad. We hebben te maken met de elementen die elke week anders zijn. Regen, wind, zonneschijn, donker water, je ziet de bodem niet. Zijn er vissen? Andere zwemmers dichtbij je…

De training wordt elke keer afgestemd op de weersomstandigheden, zodat je alle uitdagingen van het open water tegenkomt. Durf jij het aan?

Datum en tijden:

Datum Tijd
22 mei 2019 19:00u – 19:30u*
5 juni 2019 19:00u – 19:30u*
19 juni 2019 19:00u – 19:30u*
10 juli 2019 19:00u – 19:30u*
17 juli 2019 19:00u – 19:30u*
31 juli 2019 19:00u – 19:30u*
14 augustus 2019 19:00u – 19:30u*

*Verzamelen 18.30u bij ingang Flevoparkbad, omkleden en spullen in lockers (50cent mn) en daarna lopen we naar het Nieuwe Diep.

Voor alle woensdagavondzwemmers: je kunt na de open water training mee doen met je groepstechniekles en je mastertraining. Wat een effectieve avond wordt dat!
  • Prijs is 15 euro per training, incl toegang Flevoparkbad.
  • Het is een borstcrawltraining, je zwemt minimaal 200m non stop als ingangseis. We zwemmen in wetsuit en met zwemboei. De Coach begeleidt je op een supboard of zwemt mee.

N.b. Alleen bij onweer gaat de training niet door. Ook als de waterkwaliteit volgens zwemwater.nl te wensen over laat, zullen we de training annuleren.