Je kunt altijd een afspraak maken voor een privéles met Coach Giel of met HeadCoach Marjon. Tijdens dit uur analyseren we je zwemslag, bespreken welk doel je voor ogen hebt en hoe je dat kan bereiken. Tijdens de les ligt de focus op techniek. We horen dan ook graag bij de aanvraag wat jouw voorkeurszwemslag is: borstcrawl, schoolslag, vlinderslag of rugcrawl. Na de les krijgen je oefeningen per mail toegestuurd, die je kunt doen als het jou uitkomt. De privéles is voor beginnende en ervaren zwemmers.

En als je toe bent aan een volgende sessie, plannen we de volgende les in. Boek en betaal pas als je de afspraak via het contactformulier hebt gemaakt en bevestigd.

Privelessen kunnen op afspraak (sept-mei)
In het Zuiderbad
Maandagen om 9.00u en 10.00u
Zaterdagmiddagen om 13.00u en 14.00u.
In Sportfondsenbad Amsterdam-Oost kunnen de privelessen op vrijdagochtend om 8.30u en om 9.30u

Bij privélessen reserveren we het water en onze tijd speciaal voor jou. Je betaalt de les als je de afspraak maakt. Annuleren kan daarom helaas niet, maar je mag altijd iemand anders in jouw plaats laten komen.

Borstcrawl is de snelste zwemslag. Maar er is zoveel meer! Wil je efficient schoolslag, vlinderslag of rugcrawl leren zwemmen? We besteden er graag aandacht aan in jouw persoonlijke privéles!


60 min binnenbad Amsterdam

€115

incl toegang zwembad
  • Sportfondsenbad Amsterdam-Oost of het Zuiderbad (wisselende momenten in de week)
  • September t/m april
  • 2e deelnemer optioneel
Reserveer nu!