Je kunt altijd een afspraak maken voor een privéles met Coach Marijcke, Coach Giel of met HeadCoach Marjon. Tijdens dit uur analyseren we je zwemslag, bespreken welk doel je voor ogen hebt en hoe je dat kan bereiken. Tijdens de les ligt de focus op techniek. We kunnen antwoord geven op alle vragen die je over zwemmen hebt. We horen dan ook graag bij de aanvraag wat jouw voorkeurszwemslag is: borstcrawl, schoolslag, vlinderslag of rugcrawl. Na de les krijg je oefeningen per mail toegestuurd, die je kunt doen als het jou uitkomt.

De privéles is voor beginnende en ervaren zwemmers. Privelessen kunnen op afspraak (sept-juni) in het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost op maandagochtend en vrijdagochtend om 8.30u en om 9.30u.

In open water van mei-september:
Bij Coach Marjon op zaterdagochtend. Locatie: Strandje Muiden Westbatterij, in het prachtige water van het IJmeer.
Bij Coach Marijcke op maandagmiddag.

Bij privélessen in het zwembad reserveren we het water en onze tijd speciaal voor jou. Je betaalt de les als je de afspraak maakt. Annuleren kan daarom helaas niet, maar je mag altijd iemand anders in jouw plaats laten komen. Bij openwatertraining houden we rekening met de weerscondities en kan de les worden verplaatst als daar een goede reden voor is. Borstcrawl is de snelste zwemslag. Maar er is zoveel meer! Wil je efficient schoolslag, vlinderslag of rugcrawl leren zwemmen? We besteden er graag aandacht aan in jouw persoonlijke privéles!

Je betaalt pas als je de afspraak via het contactformulier hebt gemaakt en bevestigd hebt gekregen. En als je toe bent aan een volgende sessie, plannen we de volgende les in.

60 min binnenbad Amsterdam

€135

incl toegang zwembad
  • Sportfondsenbad Oost
  • September t/m mei
  • 2e deelnemer optioneel
Reserveer nu!