Beheers jij de Total Immersion-techniek en wil je sneller of nog efficiënter zwemmen? Wil je kunnen plannen hoe lang je zwemt over een wedstrijd, een bepaalde afstand of een zwemtocht? Dan is onze Miracle Morning in de winter en de Wonderful Wednesday in de zomermaanden iets voor jou. In de zomer zwemmen we van 20.00 – 21.00 uur op woensdagavonden in het Flevoparkbad. In de winter zwemmen we op woensdagen van 7.30 – 8.30u en op vrijdagochtenden van 7.15-8.15u in het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost.
Elke week kun je meedoen aan onze Guided Practice in het 25-meterbad van het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost in de winter en in de zomer het prachtige 50-meter buitenbad Flevoparkbad.
Wordt wekelijks efficiënter, pas techniek toe over langere afstand, train je snelheid en duurvermogen. Samen met andere atleten, lange afstand- en TI-zwemmers. De trainingen variëren elke week.

Elke week is er een techniekthema en er wordt een guided practice gezwommen. Heb je een speciale wens? Maak het kenbaar.

Trainingsdata

No Events


September t/m april MIRACLE MORNINGS
De trainingen zijn op woensdagen van 7.30-8.30u en op vrijdagen van 7.15-8.15u en op in het 25 meter binnenbad Sportfondsenbad Amsterdam-Oost.

Mei tot eind augustus WONDERFUL WEDNESDAY
De trainingen zijn van 20.00 – 21.00 uur in het 50 meter buitenbad Flevoparkbad.

Losse training

€26

Per training
  • Inclusief toegang zwembad
Reserveer nu!

Pakket Meest gekozen

€130

voor 6 trainingen
  • 6 trainingen voor de prijs van 5
  • Houdbaar voor winter of zomerperiode
  • Inclusief toegang zwembad
Reserveer nu!

Video-analyse

€45

naast deelname training 

Reserveer nu!

Voor deze trainingen heb je een Tempo Trainer nodig. Als je die niet hebt dan kun je hem bij ons kopen. Geef het aan als je je opgeeft en we houden er eentje voor je apart. Prijs € 45,- (in de winkel € 53,-).

Video-analyse


Elke training bestaat de mogelijkheid een video-opname te laten maken door je coach en een video-analyse terug te krijgen. Deze analyse ontvang je in het weekend van de opname. Kosten daarvoor zijn 40 euro.

Speciale Facebookpagina

Op onze speciale besloten Facebookpagina informeren we deelnemers aan deze avond over het programma. Wil je toegang tot deze groep? Stuur dan een bericht via het contactformulier met je FB-id en we voegen je toe.

Contactformulier