Beheers je de techniek goed en wil je sneller vooruit of efficiënter zwemmen? Of wil je weten hoe lang je doet over een wedstrijd, een bepaalde afstand of een zwemtocht? Dan zijn de Miracle Mornings of de Wonderful Wednesdays iets voor jou. Je kunt elke week meedoen met deze Guided Practice. Je wordt efficiënter, je past techniek toe over een langere afstand en je traint je snelheid en duurvermogen. Je doet dit samen met andere atleten en lange afstandszwemmers. De trainingen zijn elke week anders en altijd uitdagend!

In de winter zwemmen we op vrijdagochtenden van 7.15 tot 8.15u in het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost (60 minuten training). In het Noorderparkbad in Amsterdam-Noord op dinsdagochtenden van 7.15 tot 8.45u (90 minuten!).

In de zomer zwemmen we van 20.00 tot 21.00u op woensdagavonden in het buitenbad Flevoparkbad. En op vrijdagochtend trainen we van 7.30-8.30u in het ondiepe van het Flevoparkbad.

Trainingsdata

Nog geen evenementen deze maand


September t/m april MIRACLE MORNINGS
De trainingen zijn op vrijdagen van 7.15-8.15u in het 25 meter binnenbad Sportfondsenbad Amsterdam-Oost (duur 60 minuten).
De 90 minutentraining vindt plaats op dinsdagochtenden van 7.15-8.45u in het Noorderparkbad. Vraag na welke data er geen training is ivm vakanties.

Mei tot eind augustus: de trainingen zijn van 20.00 – 21.00 uur in het 50 meter buitenbad Flevoparkbad.
En op vrijdagochtend van 7.30 – 8.30u in het ondiepe van het Flevoparkbad (25meter).

Losse training

€26

Per training
  • Inclusief toegang zwembad
Reserveer nu!

Pakket Meest gekozen

€130

voor 6 trainingen
  • 6 trainingen voor de prijs van 5
  • 6 maanden houdbaar voor winter of zomerperiode
  • Inclusief toegang zwembad
Reserveer nu!

Voor deze trainingen heb je een Tempo Trainer nodig. Bij onze partner AthleteSportsWorld kun je hem bestellen.
https://www.athletesportsworld.com/nl/finis-tempo-trainer-pro.html