Beheers je de techniek goed en wil je sneller vooruit of efficiënter zwemmen? Of wil je weten hoe lang je doet over een wedstrijd, een bepaalde afstand of een zwemtocht? Dan zijn de Mastertrainingen iets voor jou. Je kunt elke week meedoen met deze Guided Practice. Je wordt efficiënter, je past techniek toe over een langere afstand en je traint je snelheid en duurvermogen. Je doet dit samen met andere atleten en lange afstandszwemmers. De trainingen zijn elke week anders en altijd uitdagend! Ingangseis is 500m nonstop in borstcrawl kunnen zwemmen en bij voorkeur aan beide zijden ademen.

Op maandagochtenden (oktober -april) en vrijdagochtenden (eind augustus – april) van 7.15 tot 8.15u zijn de trainingen in het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost (60 minuten training).

In de zomer zwemmen we ook van 20.00 tot 21.00u op donderdagavond in het buitenbad van het Noorderparkbad en op dinsdagavonden in open water in het IJmeer vanuit Muiden. Bekijk voor die laatste mogelijkheid onze open water pagina.

Trainingsdata

Mastertrainingen van mei tot eind augustus: dinsdagavond in Muiden (Open Water, bi goed weer tot 17 aug)), woensdagavond Flevoparkbad (tot 1 sept)en donderdagavond Noorderparkbad (tot 9 sept)

Maandagochtend en vrijdagochtend - Mastertrainingen voor ervaren zwemmers die sneller willen worden of meer endurance willen opbouwenvan september tot en met april elke maandagochtend en en vrijdagochtend 60 minuten training (Sportfondsenbad Amsterdam-Oost)

Losse training in het zwembad

€26

Per training
  • Inclusief toegang zwembad
Reserveer nu!

Pakket Meest gekozen

€130

voor 6 trainingen
  • 6 trainingen voor de prijs van 5
  • 6 maanden houdbaar voor winter of zomerperiode
  • Inclusief toegang zwembad
Reserveer nu!

Voor deze trainingen heb je een Tempo Trainer nodig. Bij onze partner AthleteSportsWorld kun je hem bestellen.
https://www.athletesportsworld.com/nl/finis-tempo-trainer-pro.html