Beheers je de techniek goed en wil je sneller vooruit of efficiënter zwemmen? Of wil je weten hoe lang je doet over een wedstrijd, een bepaalde afstand of een zwemtocht? Dan zijn de Mastertrainingen iets voor jou. Je kunt elke week meedoen met deze Guided Practice. Je wordt efficiënter, je past techniek toe over een langere afstand en je traint je snelheid en duurvermogen. Je doet dit samen met andere atleten en lange afstandszwemmers. De trainingen zijn elke week anders en altijd uitdagend! Ingangseis is 500m nonstop in borstcrawl kunnen zwemmen en bij voorkeur aan beide zijden ademen.

Op maandagochtenden (september-mei) en vrijdagochtenden (september tot de zomervakantie) van 7.15 tot 8.15u zijn de trainingen in het Sportfondsenbad Amsterdam-Oost (60 minuten training).

In de zomer zwemmen we ook  op maandagavond in open water in het IJmeer vanuit Muiden. Bekijk voor die laatste mogelijkheid onze open water pagina.

Trainingsdata

Mastertrainingen op maandagavond 3 juni tot en met 26 augustus elke maandag 19.30 - 20.30u in het IJmeer Muiden

Mastertrainingen op maandagochtend en vrijdagochtend in Sportfondsenbad vanaf 2 september 2024 tot en met vrijdag 18 april 2025

Losse training in het zwembad

€32,00

Per training
  • Inclusief toegang zwembad
Reserveer nu!

Voor deze trainingen heb je een Tempo Trainer nodig. Bij onze partner AthleteSportsWorld kun je hem bestellen.
https://www.athletesportsworld.com/nl/finis-tempo-trainer-pro.html