Als Total immersion zwemcoach ga ik mijn plezier in zwemmen overdragen aan anderen. Ik heb zelf als volwassene behoorlijk wat zwemcursussen gevolgd, maar het was het nooit helemaal, totdat ik in de zomer van 2012 door Marjon Huibers van Swimfantastic, kennis maakte met Total Immersion. Ik heb door haar echt effortless leren zwemmen en mijn passie voor open water zwemmen ontdekt.

Ondertussen doe ik niets liever dan langere afstanden zwemmen buiten in de natuur. Een goede techniek is hierbij essentieel. Het is fantastisch dat ik dat nu ook aan anderen kan leren.

Wat me bij Total Immersion vooral aanspreekt is de filosofie dat leren nooit een strijd mag zijn, leren Kaizen-stijl. Daarnaast is het onderdeel zijn van een zwemschool, het samen met anderen zwemmen, reuze gezellig. Het motiveert en je kan van anderen heel veel leren.

Bij Swimfantastic bieden we cursussen, technieklessen, workshops, privélessen en trainingsprogramma’s voor beginners en gevorderden. Want iedereen kan leren efficiënter te zwemmen. Trots dat ook ik daar nu aan bijdraag.