In een groep van maximaal 5 zwemmers, geleid door een ervaren TI-Coach, nemen we alle stappen van de borstcrawl zwemslag door. In theorie en in de praktijk. De eerste les van iedere serie is een theorieles en gaan we nog niet het water in. 

Binnenbad
De cursus bestaat uit 6 lessen van 60 minuten waarvan een kwartier op de kant en drie kwartier in het water. De andere 5 lessen zwemmen we en bouwen de slag stap voor stap op. Oefenen tussen de lessen worden geadviseerd.

Buitenbad
In de zomer geven we introductiecursussen in het mooie buitenbad Flevoparkbad. Dan bestaat de cursus uit 9 lessen van 45 minuten, waarvan 15 minuten op de kant en 30 minuten in het water. Zomer 2019 zijn we er weer. Laat jezelf op de lijst zetten als je nu al weet dat je het in de frisse buitenlucht wilt leren.

Eerstvolgende startdata cursussen

march 2019

Featured6 wekelijkse introductiecursus borstcrawl op vrijdagochtend in Sportfondsenbad Oost - startdata 8 febr en 29 mrt

Featured6 wekelijkse introductiecursus Borstcrawl Zuiderbad woensdagochtend startdata op 30 jan, 13 mrt

Featured6 wekelijkse introductiecursus Borstcrawl Zuiderbad donderdagavond start op 28 februari


Vertrouwd in het water

Deelnemers aan deze cursus voelen zich vertrouwd in het water. Ben je niet graag met je hoofd onder water, neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we eerst een aparte les met je kunnen plannen.

Contactforumlier

Je ontvangt een bevestiging en een link om de cursus te betalen, waarna je plek gereserveerd is.

Van september tot en met maart geven we op woensdagochtend en donderdagavond een serie introductiecursussen borstcrawl in het Zuiderbad in Amsterdam.

De lessen zijn op woensdagen van 8:00 tot 9:00 ‘s ochtends en op donderdagavond van 18:00 – 19:00 uur.

Van mei tot september geven we op vrijdagochtend en maandagavonden een serie introductiecursussen borstcrawl in het Flevoparkbad Amsterdam. Op woensdagavond ook een 6weekse vervolgcursus.

‘s avonds zijn de lessen van 20.00 – 20.45u. In de ochtend van 8.00 – 8.45u

De cursussen voor deze zomer zitten helaas vol. Wel kun je in het najaar bij ons terecht in het Zuiderbad of het Sportfonsenbad Amsterdam-Oost!

Naast de lessen ontvang je een digitaal exemplaar van het e-book Total Immersion: Swim Ultra Efficiënt Freestyle, zodat je alle oefeningen thuis kunt nalezen en nakijken.

Voor alle zwemmers geldt: Je haalt het meest uit de lessen als je in dezelfde week nog een keer zelfstandig gaat zwemmen om te oefenen en de geleerde techniek herhaalt. Daarvoor krijg je tijdens de lessen tips. Het gaat er namelijk om dat je lichaam vertrouwd raakt met een nieuwe beweging. Oefening baart kunst! In een kleine groep van maximaal 5 volwassenen krijg je ruimschoots persoonlijke aandacht en tips waarmee je de slag snel te pakken krijgt.