Krijg inzicht in hoe je beter kunt zwemmen, gestroomlijnder, meer naar voren. Ervaar het en pas het toe. Zwemmen wordt leuk omdat je weet wat je moet doen. Elke keer als je uit het water komt ben je een betere zwemmer. Straks zwem je iedereen eruit in het zwembad of in het open water. Zonder uitgeput te zijn. Verplaats jezelf. Niet het water.

We geven van september tot eind april in het Zuiderbad op woensdagochtend en donderdagavond zesweekse cursussen. De cursussen duren allemaal 6 x 1 uur. Er wordt veel gezwommen en er worden veel technische oefeningen gedaan.
Maximaal 5 zwemmers per coach waardoor je veel persoonlijke aandacht en tips krijgt.
Minimaal 2 deelnemers.

In het open water geven we in de zomermaanden een cursus, waarin je niet alleen je techniek verbetert, maar het ook gelijk toepast in water dat donker is en meer beweegt dan in het zwembad. Leer hoe je recht zwemt, omgaat met golven en wind en je snelheid op peil houdt.

Aankomende vervolgcursussen

april 2024

aprBeginnerscursus Borstcrawl maandagochtend 9.30-10.30u op 15-22april, 6-13-27 mei en 3 juni (niet in de kidsvakantie en niet met Pinksteren) in Sportfondsenbad Amsterdam-Oost


Vervolgcursus Borstcrawl Open Water

€250


  • Strandje Westbatterij Muiden

  • KLEINE GROEPJES PER COACH

  • NOG EFFICIENTER ZWEMMEN
  • Aanmelden!