Open water cursus borstcrawl

Techniektraining borstcrawl in open water op zaterdagochtend 9.00u en 10.00u,  lunchtijd maandag 12.00u in het IJmeer of op woensdagavond vanaf het strandje bij de Westbatterij in Muiden. Een prachtig plek en heerlijk water. We plannen 7 data in, maar de cursus bevat 6 trainingen van 45 minuten. We kunnen dan altijd een onweersochtend overslaan of in geval van hele harde regen of wind ook.
We gaan stap voor stap door de slag. Maximaal 5 zwemmers per coach, kleine groepjes, veel techniekaandacht.
Dus ben je wel een zwemmer maar niet goed in borstcrawl, zwem je schoolslag maar wil je altijd nog weten hoe je borstcrawl op een efficiënte manier zwemt? Dan is dit je kans! We starten op zaterdag 10 juni, maandag 12 juni en woensdag 14 juni.

Prijs is 250 euro voor de 6 trainingen inclusief badmuts en videoanalyse van je slag aan het eind van de cursus. Als je voor de duur van de training een wetsuit wilt lenen, dan is dat mogelijk. Prijs is 25 euro voor de duur van de cursus. Vul ons contactformulier in als je interesse hebt of kijk op de beginnerscursus en vervolgcursuspagina.

Open Water Mastertrainingen op maandagavond in het IJmeer

Ben jij in staat 500m non stop in borstcrawl te zwemmen en wil je in open water meetrainen om je duur te verbeteren, je snelheid en je open water techniek? Doe dan mee met de maandagavond Mastertraining vanaf het strandje bij de Westbatterij in Muiden. Je moet door kunnen zwemmen om mee te kunnen trainen.
De training gaat niet door bij BF4+ of rot weer of bij onweer. 6e boeking is gratis. In het weekend voor de training checken we de weersvoorspellingen en nemen we besluit of de training doorgaat. Wetsuit is aan te raden, behalve voor jullie winterzwemmers! Zwemboei verplicht, net als badmuts en zwembril.
Je kleed je om op het strandje  en kunt je spullen daar achterlaten. Waardevolle spullen meenemen in de boei of in de waterdichte tas op de kayak. Er is beperkte parkeerruimte bij de Westbatterij. Op loopafstand in de Wijk Krijgsman Muiden (Muiden-West vanaf de snelweg) kun je dichtbij de dijk parkeren en lopen naar het strandje.
Deelname kost 25 euro per keer. 6e keer gratis. Als training op laatste moment niet doorgaat vanwege weer schuift je betaalde deelname door.

Data: start 5 juni 2023

Van 19.30 - 20.30 uur.
Te water om 19.30 uur dus wees op tijd!

Privelessen in open water

In open water van mei-september:
Bij Coach Marjon op maandagmiddag en op zaterdagochtend. Bij Coach Giel op donderdag- en vrijdagochtend en bij Coach Marijcke op maandagmiddag. Locatie: Strandje Muiden Westbatterij, in het prachtige water van het IJmeer.


Image
Rondje Pampus

De twaalfde keer Rondje Pampus staat gepland op 29 juli a.s. Schrijf je snel in en zwem 1, 2 of 3 rondjes rond het mooie Forteiland Pampus.

Inschrijven