Open water cursus borstcrawl

Techniektraining borstcrawl in open water op zaterdagochtend 9.15u en 10.15u of lunchtijd maandag 12.15u in het IJmeer vanaf het strandje bij de Westbatterij in Muiden. Een prachtig plek en heerlijk water. We plannen 8 data in, maar de cursus bevat 6 trainingen van 45 minuten. We kunnen dan altijd een onweersochtend overslaan of in geval van hele harde regen of wind ook.
We gaan stap voor stap door de slag. Maximaal 5 zwemmers per coach, kleine groepjes, veel techniekaandacht.
Dus ben je wel een zwemmer maar niet goed in borstcrawl, zwem je schoolslag maar wil je altijd nog weten hoe je borstcrawl op een efficiënte manier zwemt? Dan is dit je kans! Start op 11 en 13 juni.

Prijs is 225 euro voor de 6 trainingen inclusief badmuts en videoanalyse van je slag aan het eind van de cursus. Als je voor de duur van de training een wetsuit wilt lenen, dan is dat mogelijk. Prijs is 25 euro voor de duur van de cursus.

Open Water Mastertrainingen op maandagavond in het IJmeer

Ben jij in staat 500m non stop in borstcrawl te zwemmen en wil je in open water meetrainen om je duur te verbeteren, je snelheid en je open water techniek? Doe dan mee met de maandagavond Mastertraining vanaf het strandje bij de Westbatterij in Muiden. Je moet door kunnen zwemmen om mee te kunnen trainen.
De training gaat niet door bij BF4+ of rot weer of bij onweer. 6e boeking is gratis. In het weekend voor de training checken we de weersvoorspellingen en nemen we besluit of de training doorgaat. Wetsuit is aan te raden, behalve voor jullie winterzwemmers! Zwemboei verplicht, net als badmuts en zwembril.
Je kleed je om op het strandje (Coronamaatregelen houden we ons aan) en kunt je spullen daar achterlaten. Waardevolle spullen meenemen in de boei. Er is beperkte parkeerruimte bij de Westbatterij. Op loopafstand in de Wijk Krijgsman Muiden (Muiden-West vanaf de snelweg) kun je dichtbij de dijk parkeren en lopen naar het strandje.
Deelname kost 25 euro per keer. 6e keer gratis. Als training op laatste moment niet doorgaat vanwege weer schuift je betaalde deelname door.

Data: start mei 2022

Van 19.30 - 20.30 uur.
Te water om 19.30 uur dus wees op tijd!

Privelessen in open water

In open water van mei-september:
Bij Coach Marjon op maandagmiddag en op zaterdagochtend. Bij Coach Giel op donderdag- en vrijdagochtend en bij Coach Marijcke op maandagmiddag. Locatie: Strandje Muiden Westbatterij, in het prachtige water van het IJmeer.

Image
Oversteek Straat van Gibraltar door Coach Marjon

Een zee en een oceaan die elkaar tegenkomen voor het korte stuk tussen Marokko en Spanje. Van het ene continent naar het andere. Coach Marjon gaat de uitdaging aan zodra de grens tussen de twee landen open gaat voor bootverkeer. De laatste week van augustus 2023 staat het tijdsslot gepland. Wachten tot het weer goed is, en gaan.

Image
Rondje Pampus

De ELFDE keer Rondje Pampus staat gepland op 30 juli a.s. Schrijf je snel in en zwem 1, 2 of 3 rondjes rond het mooie Forteiland Pampus.

Inschrijven